Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUJ FUJ FUJ Ovo je bilo jedno vrijeme na Comedy central EXTRA, znaci ja nista gore u zivotu pogledao nisam, a svašta sam gledao, sumnjam da postoji komična emisija da je nisam pogledao Znaci suhi vicevi sa vicevi.ba, šale na nivou djece 5. razreda, ofirna gluma. Znaci katastrofa. I ne mozete sada reci STVAR UKUSA, ako kazete idite se liječiti jer ako se ovome smijete onda vam je IQ sigurno jako nizak.
"women are funny get over it" Eric Cartman
Jedino dobro napušen se možeš nasmijat, inače zabavnije je slušati Vugdalića večeras.
Vugdalic i Adis su daleko najsmjesnije sto danas na nasoj TV mozes vidjeti........i ako sa ogromnim manjkom strucnosti, njih dvojica naprave atmosfere kao da sjede s tobom u stanu i za*ebavaju se s rajom. Jedino sto me debelo nervira: sto stalno moraju hvalisati hrvatske igrace i upotrebljavati neke izraze koji kod nas nisu u zargonu (kazneni udarac....)
hahahahah Wili zar je toliko lose.. ja nesto nisam nikada bila ljubitelj ovoga.. meni skoro pa svi,, bezveze... :P Pa covjece jesi ti ziv.. ja se tacno bila zabrinula.. lijepo te vidjeti opet tu... ;-))) @Navijac_BiH pozdrav i za druga navijaca.. :-))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Smijesne su kolko su i ženstvene.
treba pokledati ko zeli al bgm nisu nista spektakularno. gledao sam ih na tv. Sve je to na silu nekako.
Bolji su mi u svakom slucaju od "mace", poznatog domaceg komicara koji je obicni krkan.
"maca" je obicni idiot i seljak u negativnom smislu rijeci... on veze nema sa humorom
>Žene >Komedija Biraj jedno
a đe su žene?
Mogu misliti kako su smijesni.........garant ce doci samoproglasena kulturna "gradska raja" pa ce se na silu smijat, da bi sutra mogli pricati kako je bilo dobro i kako nije bilo "papaka" koji slusaju narodnu....
a kupujmo domaće :D:D:D
volim da se smijem, ali ovo jako ne obećava
Nisi ih ni slusao/la, a vec osudjujes. Bolji su mi u svakom slucaju od "mace", poznatog domaceg komicara koji je obicni krkan.
@whey ne namjeravam da ih slušam... ne osuđujem, samo sam rekla svoje mišljenje. to što su bolji od nekog ne znači da meni moraju biti dobre...
Ovo može rastjerati arapske investitore iz Sarajeva. Ovavezno zabraniti ovaj i sve slične šejtanluke.
Majkicka samo nek se pojavi, nema vece komicarke :)
za vas je đuro eddie murphy + richard pryor + bog
Ima li neko hrabrosti da igra igru "KALADONT" ?