Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo istinska vrijednost i kvalitet ove drzave i drustva. Ovaj mladi gospodin i nekolicina njih sirom svijeta su najbolji ambasadori BH bez 1km naknade.
Sevdalinka kad kažes,prvo na um pada Safet Isovic rahmetli
@gooUser11041984 Ovom doktoru zaista nije bilo stalo do novca.mogao je da za jednu poznatu farmaceutsku kompaniju bude dobro plaćen lobista.izabrao je medicinu i sevdah,i postao stručnjak svjetskog glasa.I opet gubitak za našu državu,do kada će mo gubiti ovako pametne i sposobne mlade ljude????
Sevdalinka... pjesma koja se nikad neće prestati pjevati. Ne shvaćam mentalni sklop onih koji slušaju cajke. Samo pjevaj Semire.
@gooUser1563701828, ma nemoj ni porediti Mercedesa sa volovskom zapregom.
I onda ovoga genijalca ,koji je radio na medicinskom fakultetu,Sebija ojera u bijeli svijet. Zena ne moze trpiti bolje od sebe. Dakle,otjerace sve.
Imao sam sreću da upoznam lično ovog mladog i dobrog čovjeka.radili smo zajedno u jednoj lošoj privatnoj firmi.imam i sada puno sevdalinki koje sam od njega dobio.odbio je veliku platu od jedne velike farmaceutske kompanije dabi mogao pomagati ljudima,baviti se medicinom i sevdahom.zaista VELIKI ČOVJEK,prije svega.bravo Semire.
A sada treba pomoći isto tako da se izmjesti Zemaljski muzej.
https://www.sevdalinke.com
SDAAAAAA DEMOKRATIJAAAAAA,SDAAAAA LJUTSKAA PRAVA SSVVAAAAAA,SDAAAAA HAJMOOOO SVI U GLASSSS U LOPOVLUKUUUU JE SPAAASSSS!!! SAMO JOS SAKON O KOPOVIMA
Imam čast zaista što poznajem ovog divnog čovjeka, mladog gospodina i stručnjaka iz oblasti patologije.
TOLIKO PAMETNIH I MLADIH LJUDI IMA OVA LIJEPA DRZAVA!!! A TOLIKO LOŠIH I NAKARADNIH POLITICARA,TO NEMA NA DALEKO!!! ČUDOM NE MOGU DA SE NAČUDIM KOLIKO SU NAS POKRALI,PONIZILI,JEDNOSTAVNO UBILI U POJAM!!!TAKO DA KAD ČOVJEK ČUJE NEKU LIJEPU VIJEST MISLI DA JE I ONA LOSA!!!!
Aferim momčino.
KO PJEVA, ZLO NE MISLI! PJEVATE MOJ NARODE I VESELITE SE KAD GOD STE U MOGUCNOSTI JER ZIVOT JE KRATAK. SEVDAH MOZEMO SAMO MI RAZUMJETI, NIJE TO ZA SVAKOGA
Brate ja sam pričao vako nako al sevdah kad zapjeva a babo plače i pjeva to može samo bosanac razumjeti
COBY
Coby jesi ti radio traku
Bosna