Šest sedmica kulturnih događaja
0
Završena 28. "Sarajevska zima"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah Sarajevske zime i g...na, i uzasa.Hoce li nam se vise taj Ibro Spahic skinuti sa vrata? Ibro Spahic i Dino Mustafic najveci ublehasi sto se tice kulture.
ja sam najveća ubleha u BiH, zivim na racun gluposti i kretenizma ali dobro mi prolazi godinama. Zakacim oko pola miliona KM svake godine od buzeta kantona stavim sesir zovnem malo kineza, napravim destet plakata i kocku od stiropola i boli me.. PA HOCE LI NEKO STATI U KRAJ OVOM UBLEHASU KONACNO???????
hahaha,pa zar ti znaš šta je riječ slikar ili kvazi, za tebe je sigurno umjetnost kafana i to ne svaka malo dalje iz sarajeva, nije za tebe da tumačiš kulturne događaje, a ako baš moraš uzmi riječnik pa prvo nauči šta znaći riječ KULTURA.
ZAR JE I BILA, JEL BILO NIŽERAZREDNIH RUMUNSKIH SLIKARA I BJELOSVJETSKIH KVAZI UMJETNIKA ZA PRANJE PARA .