Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad je cijeli projekat praktično nelegalan. Akademija Scenskih umjetnosti je treballa da se gradi u Kampusu (ako pogledate Master plan Kampusa UNSA-e) ali su Miro Purivatra, Žalica & co. uspjeli izganjati da se gradi na obali. Zato i stoji napola dovršena. Nama ni planovi ni zakoni nisu prepreka.
Tipicna nasa prica, kuka on, zali se, kmeci, place, optuzuje i sta sve, ali nijednog trenutka nije konkretno naveo ko, sta i zbog cega opstruira te radove ???
ja kose mu masne ..zadnji put je oprao kad je snimao film gori vatra