Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad mozemo igrati covjece ne ljuti se?
sudoku je igra za retarde. ubacič broj koji fali, a da nije korišten u istoj liniji. ovo je igrica za petogodišnjake.
Baš sam komentarisala zašto ima križaljka,a nema sudoku?!?! Supeer!!
Ajd nisu vam loše ove \'reforme\', još samo da se opismenite i malo tačnijih i opširnijih informacija prikipute, bili bi odličan 5.
Sax, ovo je propala investicija, bolje da ste pare uložili na moderilizaciju stranice ;)
Ljudi ova igra je sranje. Zar nije ?
jel ima neko rjesenje za ovo krizaljku ne mogu da pokrenem vec 10tak dana :D \"\"\"Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit. Cookie: svar-7=%23739%25%24%25s%23740%25%24%25a%23741%25%24%25f%23742%25%24%25e\"\"\"
ye.bo sudoku,daj tetris
KA(ko bi ti odgovarao moj)KURO?
nije zanimljivo jer nema high score. pohvala za pokušaj. nadam se da ćete unaprijediti softver.
Već to imaš, klikni u ugao.
kad mi izbacilo pobijedili ste urlikao sam ko lud xD
jebiga ja ne mogu igrati meni je 107 god :) hahahha
haj sto zaglupljujete raju svojim tekstovima koje ste kopirali sa drugih portala, nego ce uz vasu pomoc iz mrtvih da se vrate sve igre koje je i bog zaboravio. samo cekam kad ce sah da osvane, jadni ste i bijedni i sto je najzalosnije na tu foru uzimate pare od reklama, da ne govorim sto je cista laz ono sto navodite kao broj posjetilaca, vi niste najcitaniji, ali ako to ponovite milion puta mozda vam neko i povjeruje. vi ste obican copy paste portal koji je u medjuvremenu postao sudoku
Sada je naredu KAKURO Daj te nam i Kakuro Hvala i na Sudokuo