Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U idućem sukobu pod opsadom treba držati Banjaluku, Bijeljinu i Trebinje sve dok u njima ne bude ni jednog prljavog srpskog dijeta,,,,,,,,,,,,,,
Bilo bi fino da Goran Visnjic dode. Covjek je zaista humanista, moram reci da nije bas bilo lako kao hrvat da snimis takav jedan film kao "Welcome to Sarajevo" u tih doba. Iznenadjena sam da nije postao persona non grata u hrvatskim krugovima BiH i Hrvatskoj.
taj bi i babu prodao za pare..kakav humanista
Sumadinac pogrijesio si nije covjek iz srbije nego iz hrvatske
okretali glavu isti oni koji danas "zele" dobro ovoj zemlji,tragikomedija?
idu izbori valja huškati!
Ugroženi Srbijanci su od straha ispalili nevjerojatnih 800.000 granata na Sarajevo....nezabilježeno u novijoj svijetskoj historiji...GENOCIDAŠI
Na svu sreću "jogy" postoje tragovi, video i audijo snimci, hiljade svjedoka što međunarodnih što domaćih, vojnih i civilnih posmatrača i stranih novinara koji svjedoče. Trudite se iz sve snage prikriti istinu ali ste usamljeni u takvom mišljenju.
Pitanje je sta bi bilo da slobo nije kmecao kod holbruka ds nas zaustave pred BL veliko je pitanje sta bi bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)