Nova knjiga dr. Zaima Bilalbegovića
0
"Vraćanje izgubljene radosti življenja"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej \"Enslavers\" ... možda umjesto FEATURE nebi bilo mnogo odvratno reći FUTURE ???
What we can expect in near feature ???
... ili je u pitanju dualitet poput onoga u kvantnoj fizici ... zamagljena granica između determinizma i stohastičnosti ...
ŠUPLJA TEORIJA: Ja sam bezbroj puta u životu a pogotovu na Internetu bio suočen sa mišljenjima koja mi se nimalo nisu dopadala ... ali čvrsto sam uvjeren DA SU UPRAVO TA MENI NEUGODNA MIŠLJENJA OD FUNDAMENTALNOG ZNAČAJA DA SMANJIM PREVELIKO OBILJE SOPSTVENIH GRIJEHOVA, KAKO BIH MOGAO DA SE POKAJEM ... A ONDA NEŠTO KONKRETNO: DA NEKAKO PLATIM ŠTETU ONIMA KOJIMA SAM ZLO ČINIO.
Čak ni dan danas nisam sposoban razumijeti kako je profesor Bilalbegović mogao znati da sam ja LJUDOŽDER a da nikad prije toga nikome nisam, čak ni roditeljima ni prijateljima pričao da sam u ratu ponekad jeo sirovo ljudsko meso ... uh ... kako je to mogao znati ?
Ako je riječ o profesoru Zaimu Bilalbegoviću, koristim ovu priliku da mu najiskrenije zahvalim na onoj meni vrlo ljekovitoj opservaciji u dnevnoj bolnici ratne psihijatrijske klinike na Koševu u Sarajevu kada je mi je pričao o svom horoskopskom znaku: \"ma ja sebe ne bih udario čekićem po ruci, pa kažem sebi da je to vjerovatno uradio onaj drugi\" ... e meni je to bila ugodnija terapija od svih neuroleptika.
poslije okakve utakmice itekako ce nam sad svima trebati ova knjizurina!
MOJ ČIKO PROČITAJ TI OVE NAŠE KOMENTARE PA ĆEŠ VIDJETI KOLKO SMO MI SVI PUKLI,,EVO JOŠ JEDAN PRIMJER:::::::: KAD KOMENTARIŠEMO NEKU TEMU DA SE MALO NASMIJEMO I OPUSTIMO NEKOM IDIOTU SMETA.... PA BI JA VAS ZAMOLIO DA OVAKVIM POJEDINCIMA HITNO POMOGNETE. UNAPRIJED HVALA