Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saučešće porodici.
Pocivaj u miru Bozijem i neka ti je vjecna slava, zasluzila si , ali moram konstatovati da prvi put vidim ujedinjene Klix-ovce, ni jedan negativni komentar i svi ujedinjeni, svaka cast, to je suzivot.
da, RIP... ((a ako bi mene pitao mislim da je i i tvoj komentar je trebao zavrsiti na "..zasluzila si,.." kod nas je, ako nisi primijetio, glavni izvor problema Višak Konstatacija, a među njima je i ova tvoja, suvišna, bespotrebna. Plus što si ovim spominjanjem suživota unio isto tako nepotrebnu dozu sarkazma. LP))
@pluskvamperfekt - ma vidi njega sto je ono pametno.
sarajevske sveske :)))) zao mi je sto je imala ovu bolestinu.. pocivaj u miru
Počivaj u miru... :(