Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se vi volite podjebavat svi :) (usput Andrej, imaš par gadnih gramatičkih grešaka u prvoj poruci. Pregledaj malo to, prije nego što nekome kažeš da je papak)
A VI GOR E PRI VRHUU NESERITTE:: nije bio red zato sto je 50% karata u kompletima otislo preko interneta iako nije billo planirano toliko...
ee fakat se ginuloooo doso sam u 10:15 bio sam DALEEEKO DALEKKKOO.. u 2 sam htjeo 'ebat matter djevojci koja je prodavala akarte .. prvo radi seba a drugo radi raje koja je i pored 7 prodavacica koje su to mogle 10X azurnije da rade .. 'nako zajebavaju se ... OVO SAD OZBILJNO.. moro' sam 4 X ponavljat jedne te iste filmove dok je UKAPIRALA STA HOCU .. jos joj fino pokazzujem na programu vrjeme mjesto film sve .. al' YOK to gluppo pa glupo!..
e mrkva KONJ SI!...
A ti si promatrac jedan glupi neobrazovani debil koji nema pojma o životu i sigurno spadaš u grupu šminkera koji su tu da ih vide i sigurno slušaš onog pedera Dina i slične njemu.
Ma gube vrijeme, nijedan film ne valja :)
meni je ovo sesti po Redu SFF na koji idem, godisnji kReiRam po datumu odRzavanja festivala, volim ga, volim osjecaj ugode u otvoRenom kinu. sminkeRaj, snobizam, meni je veci i sminkeRaj i snobizam pojavljivanje -svakoga- na Recimo pRemijeRi pRve bh opeRe --hasanagince-- .::R::.
Hajde sta ste digli frku, pa nek malo i pretjeraju. Valjda slike ne lazu, a sigurno cete se sloziti sa mnom da je interes tu i da je onaj red na slici gore dosta velik. Zasto ne bi malo uvecavali pozitivne stvari, nego samo negativne potenciramo a sta je god lijeop i dobro to se odmah baca u sjenu. Volio bih da sam tu pa da i ja pogledam Ljeto, Vatru, itd.
Anonimac svaka cast. Znas ga upiknuti gdje treba. Takodjer je interesantno kako se ljubitelji filma najcesce pokazuju na predstavama domacih filmova (npr. Nicija zemlja) dok ostale projekcije zjape prazne (kino vatrogasac i sl.). Znam da se za Niciju Zemlju nije moglo naci mjesta da se sjedne pa sam ja skupa sa drugim filmofilima sjedio na betonu, a "ljubitelji filma" su okupirali stolice. Naravno, iz upracve SFFa ostro su demantirali izjave da je prodano vise karata nego mjesta, ali valda znam na cemu sam i kako sjedio. Da fazon bude veci, bilo nas je puno koji su sjedili na betonu. 100.000 posjetioca? Naravno. Ako treba statistike, imati cemo ih dogodine i dvaput toliko.
andrej, ti si jedan seljak.
bezimeni zaključak ti je odličan i podržavam ga.
"...Neki ljubitelji filma stigli su pred Box Office još tokom noći kako bi osigurali sebi prvo mjesto u redu za karte..." hahaha prije bi se reklo: "...ljubitelji sarajevskog sminkerisanja..." gdje su ti ljubitelji filma tokom ostatka godine? osim sto se isti transformisu u ljubitelje jazza tokom jazz festivala, isl.
zato se kaRte RezeRvisu, pa podignu na vRijeme ili to pak uRadi neko za vas :) .::R::.
Jo marketinga jebote!1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ljudi gleda Sarajevo festival.Jos toliko na krovovima okolnih zgrada! Jes jes aha ...
Da se dogovorite, je li bilo ispod 1000 ili iznad 1000 :))