Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
extra stranica!
steta sto nema drugih jezika na stranici, ne moze bez engleskog i naravno u ovom slucaju njemackog
Stranica je odlicna, a ova stoka od URBING-a projektni biro treba da napuste vjecnicu koju su zaposjeli. sitne duse profitersko balijske
bilo je i vrijeme
Starnica apsolutno nije amaterski napravljena, cak sto vise profesionalno izgleda, jednostavna za koristiti, ocita i nudi sve vaznije detalje historije objekta. Pohvale kreatorima, a ovi sto ostavljaju kritike neka oni naprave bolju ako misle da je ova losa, na kraju krajeva nemora biti jedna stranica za Vijecnicu, jer kako vidim dosta se javlja web dizajnera koji se razumiju u tu struka, pa bi izgledalo odlicno da i oni naprave koju sto bi i njima odgovarala. Nemojte zaboraviti da je ovo prva, a vjerovatno da ce se popravljati i dopunjavati vremenom.
mogla je i kakva veca i bolja agencija ovo odraditi a ne ovako amaterski, u flashu
Stranica na bos.. a nesto kao slogan na eng ili kojem vec jeziku...
Rathhausbau? Sta bi to trebalo da znaci (usput jos neispravno napisano) na stranici koja je napravljena samo na lokalnom jeziku?
Mogli su prevesti i na engleski.
super stranica, pohvale autorima
Zar nisu rekli da Vijećnici neće biti Ured gradonačelnika/ce?
Jako lijepa stranica. Samo mi nije jasna muzička podloga. Kakve veze ima Yanni sa vijećnicom i sa Sarajevom ?
odlicna stranica
dobro fino izgleda koliko su para uzeli na renoviranju mogli su davno napraviti ovo