Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledao sam koncert na tv, uzas. pa zar je ftv na skroz spala pa da gledamo onaj kurac od svirke
Ma jebes Skroz...dajte nam ljude kao sto je Edo Maajka-covjek zakon. Edo je majstor....Jesam li u pravu ?
cd nije los dok je koncert bio ocajan. nevjerojatno da je grupa na koncertu toliko neinventivna i blijeda za razliku od albuma. a rokaju se sigurno je ali to je vec problem njihovih jadnih roditelja
Samo vi slusajte Dinu Merlina i daleko ce te dogurat'
Nesto zanimljivije procitajte
Žena koja je spavala s najmanje 3000 frajera 'Najviše me nerviralo kada tip za vrijeme seksa zove doma svoju ženu' S 10 godina Tracy Quan je znala da će postati prostitutka, s 14 je već opsluživala prvu mušteriju, s 20 je bila najplaćenija prostitutka New Yorka, a sada je napisala i knjigu - 'Diary of a Manhattan Call Girl'.
sharan je godinama horsas koji je bio na ljecenju zbog hepatitisa
Ja licno volim onaj njihov prvi album ali onaj koncert je bio grozan pjevac fakat ili pijan ili drogerisan a da negovorim da je pusio cigaru na bini. Izgledao je fakat ocajno! Sto se tice muzike super im je ja inace slusam zestoku muziku(korn,linkin park,nirvana...) Ali ovo nije ni nalik na prave rock grupe,tekst im je pravo bezveze mislim prica jedno i onda odjedanpu nesto drugo!
a primjetio sam ko god pishe neshto protiv skroz-a .. pishe '' hin '' i '' him '' .. =) stho li ? :)
skroz je skroz super
whats bad about heroin ? koji qrc vas interesira jel se neko udara ili ne ? ... do sljedeceg put ... slusaj te cece-mece i picke materine ... kurwe koje se slikaju gole i udaraju u pakash ola
ljudi, ne budite naivni. sva ta prica o heroinu i narkomanima je reklamni supakluk par ljudi koji koji ne vole skroz. npr. Emira i azijskih transportnih zivotinja.. Skroz se u pivi kupa, heroin mrze.
Treba napraviti raciju na koncertu i pohapsiti narkice.
jebem li him majku narkomansku u picku. e samo da mi gdje koji naleti iz skroz, jebo bih mu ja mamaru malo. a vi primitivci sto se furate na skroz, napusite mi se kurcine malo
JEBITE MATER SVI VI IZ SKROZ....KO VAS BOLAN SLUSA....SAMO KVARITE UGLED SARAJEVA KOJI SE DECENIJAMA GRADIO. MRS PICKA VAM MATERINA ALTERNATIVNA.