Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žena je istinska kraljica i veliki čovjek. umjesto što se bavite tuđim prezimenima i životima, prošetajte malo do biblioteke za slijepe i slabovidne osobe BiH i dobit će te najbolji i pravi odgovor o vedrani i njenoj ljudskoj veličini.
@Otpor upravo tako! I to je opet samo jedna kap. Kraljica
to stoji
ovaj današnji narod u BiH, sva tri, je vjerovatno najgora generacija u istoriji ovog podneblja. Pa vidite samo koga biramo i sve će vam biti jasno
pozivajući se na religiju druge tjeramo da istražuju slobodu
... I kroz glavu mi prolazi zadnja užasna misao: Sad se ne bismo trebali razvesti barem jedno tri godine. Inače smo džaba krečili. Iskreno sam se sokirala kad sam vidjela prezime, pa opet gledam je li to ona... Tako realan osvrt u kolumni u Graciji, a oda klasika... Nek vam je sretno dobri ljudi i svaka cast sto ste svoju privatnost zadrzali za sebe.
Jako cijenim Vedranu, mnogo mi je prijatna pojava u javnosti. Ali naviknuti se sad na novo stanje isto je ko onda kad smo morali odvajati reis od Cerić...
Vedrana,jedna rijetko normalna i divna osoba !
Pametna zena. Sve OK. P.S. Pravo na izbor mogu imati samo oni koji imaju izbora. Mi se odavno za taj izbor na borimo. Pustili smo ga u ruke Bakiru, Covicu, Dodiku, Merkel, Trumpu, Putinu, Erdoganu...
Mi se gospodjo izgleda ograniceni rodimo.
O nasoj tuznoj mjernoj jedinici za ogranicenje govori, izmeduostalog, cinjenica da je najvecu reakciju u javnosti i sirim masama izazvalo navodjenje prezimena na koje nismo navikli. Vedrana, velika umjetnice i divna zeno, nastavi svojim putem i neka te sreca na svakom tvom profesionalnom i privatnom koraku prati.
nismo mi ograničeni...mi smo bezobrazni, shvatit ćeš nekad
Opet Božinović...je li se to razvela od Seksana?
@stop_papanluku Nije čovjek ništa ružno rekao, samo pitao jer je vidio drugačije prezime. I mene je zbunilo..
@stop_papanluku Skoro 20 godina se prezivala Seksan, sad je očito vratila djevojačko prezime. Ja je nisam tjerao da se pojavljuje ni pod jednim ni pod drugim. Kad se već očito dobrovoljno ponovo predstavlja starim prezimenom, logično je i normalno zapitati se.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Religija je opijum za narod. Živio sekularizam i modernizam.
Vrijedna i radna zenica
vedrana seksan uvijek i zauvijek !!!
naci jos uvijek je seksan?
covjek ozenio drugu ali to je njihova stvar nemojmo se petljati