Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li mi neko objasniti pravospino pravilo zbog kojeg "Ususret" piše spojeno a ne odvojeno "u susret"? Meni je ovo nešto sasvim novo, zbog čega ispadam nepismen ili, još gore, polupismen. Hvala.
Tog pravila nema. Radi se o ljudima izgubljenim u vremenu i prostoru koji su odlučili da završe Žurnalistiku. Pravopis i načitanost su takvima na zadnjem mjestu. Također, postoji problem hrvatskog seljačenja jezika, kojeg oni nazivaju pravopisom nezavisne Hrvatske, a koji dozvoljava tvorevine kao što je ova iz Klixovog naslova. I kojeg naši profesori u Federaciji, naravno, svesrdno prihvataju, ko zna zbog čega.
Veze oni nemaju kako se postavlja skela
Trebali bi srediti trg ispred pozorista i okolinu malo pa cak i fasadu samog pozorista. Trg bi trebao biti prioritet. Pozitivno je sto je unutrasnjost osvjezena i sredjena.
Heh,moram otici sebe da gledam...
Ni ove godine ne idem.
Ozb ne idem! Sta pucate dislajkove?! Da imam s kim ic' , isla bih. :'(
Ojjjjjj NE.. SKELAAAAAAA se postavlja, bjez'te ljudiiii