Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Vladi FBiH sto vas je prihvatila ! Sve pohvale i da vas konacno neko preuzme !!
Naravno da ce se Vlada proglasit , kada je drzava od vas ruke digla , a ona je nadlezna za vas ! Samo se zahvaltie Nerminu Niksicu i njegovoj vladi sto ce vam pomoc !
Svugdje u svijetu Muzej donosi novac kako svojim radom, placanjem ulaznica, raznim projektima i manifestacijama, samo kod nas ne zarade ni za placu, i naravno da se treba neko umjesati da to pokrene ili da se odmakne pa neka ostane ovako kako je!
Cudan je nas narod, super da se rijesi problem, neko uzme u svoje ruke i pokusa da ga rijesi, oni se pobune... Neko nadje sredstva, oni se pobune...
U kakvoj se trenutno situaciji nalazimo,jedino sto moze da se uradi jesu privremena rjesenja kako za firme tako i za ove institucije kulture,jer na zalost u takvim smo dugovima od vlasti koja nas je unistavala 18 godina da je jako tesko nesto promjeniti,treba ce nama vremena i vremena dok dozivimo promjene.
Tek se pocelo sa radom na Zemaljskom muzeju i oni odmah preko noci traze 101 stvar
Ovo je privremeno rjesenje,svjesni smo i kakvim se problemima nalazi ova zemlja,ako opet u oktobru izabernemo nacionalne stranke zatvorice se nama sve,a ne samo institucije kulture.
http://www.stop-avaz.com/
Sad bi svi da se vrati socijalizam i da država brine o svemu.