Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A daaaaj ba, sta je ba ovo, neko slikao ulje i dlakava prsa i to umjetnost..Sve je otislo u p**** materinu..
Cuj bogati ovo "Umjetnici iz cijele BiH predstavili svoja djela u Collegium Artisticumu" To ono kao mi se razumijemo u likovno???? da tek vide kad ja munem 10 piva kakvo remek djelo mogu napraviti (-:
Sramota je da jedna izlozba od takvog renomea ima tako mali odaziv gradjanstva,da ima tako malo medijske paznje. Ja predlazem da se sve galerije pod hitno,al po brzom postupku zatvore,svi muzeji da se ociste od necistine i smeca, i da kvalitetno iskoristimo prostor za opste dobro,svijesni cinjenica o mentalitetu i prirodno drustvenim potrebama srba,hrvata,bosnjaka i turaka u Sarajevu,i fino otvorimo najelitnije diskoteke u ovom dijelu BiH
:)))) e jeb ..ga :))))))))))))))))))
Zg....zaboravio se i na veliku koncentraciju arapa uglavnom iz kuwaita
Šta znače ovo fotografije sa Floriol uljem i dlakavim prsima, neka mi objasni neki veliki umjetnik?
nisam strucan,ali pretpostavljam da jedna simbolizuje ulje na platnu kao slikarsku tehniku koja je fotografiom i nekim pojednostavljenim predstavljanjem predocena oku posmatraca kao jedan vid forme mrtve prirode
+W... mislio sam odgovoriti ali... nisam veliki umjetnik, ai floral ulje ne postoji pa...:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
citao sam do 5-6 reda i stao bez gledanja na"umjetnost".((( ne znam i ne interesuje me misljenje malobrojnih citalaca ovog artikla ali sigurno je da je bosna potonula moralno,umjetnicki kako nije nijedna zemlja do sada. siguran sam na zalost da sam dovoljno strucan da to kazem.
sahate tope?, isto ko i juce:))
sve dok plata ide na vrijeme nema fele kod sahata:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta serete,da Hrvata i Austro-ugara nije bilo na ovim prostorima,nikad vi kulture zapada ne bi vidjeli.
ma pusti mošnjake to je zaosto narod mi hrvati islamske vjere smo vazda znali da bez hrvatske smo niko i ništa
Ja Hrvata i gova*a, nema vas svega par procenata i to pohrvaćeni Bošnjaci i vi nešto o kulturi govorite, pa svaka treća hrvatska porodica u Mostaru se preziva Bošnjak ili Bošnjaković-što govori sve! Popišam vam se na lipu vašu, ehet' kratko jasno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovi radovi mi se vise cine kao izlozba dzackih likovnih radova u srednjoj skoli
Umjetnost nas je odrzala, njojzi hvala.
sve umjetnik do umjetnika
evo mene na zadnjoj sliki
ja redovno obilazim sve kulturne manifestacije a ima i dobrih trebi