Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije samo ovo ministarstvo za slikare. Valjda ima jos nekih. Sport je zapostavljen. Ja sam siguran da je ovo iz razloga sto ce Samer Residat sagledati situaciju u citavom ministarstvu i poceti da novac usmjerava na sport. Slikari se malo prepali, hahah.
Cuj umjetnici ? Ako se 15 ljudi koji su kratki sa cv-em koliko i mjesec februar sa danima onda potpisuju sa umjetnicima onda je nasa umjetnost otisla u k....
Naprijed momcino podigni nam sport na visi nivo a normalno i kulturu!
Nek je valjalo dok je pjevac vodio. Kapalan je bio isto tako veliki umjetnik...mjesto ministra je mjesto odakle ce se menadzerski upravljati resorom.
Pa nije stanje u kulturi zato sto je vodio neko van kulture vec zato sto su ga vodili "kulturnjaci" !
Joj organizovanog reketa...sad se kao bune da i g. Samer pozove i da im obeca pare. Samere samo naprijed i oslobodi nas ovakvih "kulturnjaka".
kakva skupina drustvenih parazita
A po kojoj osnovi ministar mora biti umjetnik? Kao prvo mjesto ministra je operativno mjesto i zahtjeva dobrog menadzera koji se razumije u resor kojim se bavi a ne nekoga ko se bavi samo time. Plus vecina umjetnika su menadzerski nesposobni probisvjeti koji uopce nemaju operativnog talenta nego ralenta za umjetnost. Radije bih vidio sposobnog menadzera na mjestu ministra nego pjesnika koji spava do 12 i pije do 4 ujutro :)
pa mislim da sam napisao da mora da razumije resor kojim se bavi ;) neces upjesnog menadzera sumarstva staviti za ministra kulture :) al isto tako ovi svi minusi od ovih modernih, kulturnih nam sugradjana bas da mi je vidjeti vas na celu bilo cega (pa i seoskog granapa) :)
Sad ce se sve ulaznice za bilo kakvu manifestaciju prodavati u Solazuru a koji je u vlasnistvu istog jad i cemer od čovjeka
Dragi umjetnici pa ko je vama ikad valjalo, koliko se sjećam kada je Emir Hadžihafizbegović bio Ministar kamnje ste sasuli po njemu, čovjek zbog toga živi u HR, o čemu pričate, kada vam je bio Kaplan niste ništa radili, doista ste se izgubili u toj svojoj lažnoj umjetnosti, Haris Pašović, molim lijepo, Čaršija zna sve i kvalitet i nekvalitet, ali fakat dajte ba, prestanite više mrziti cijeli svijet jer ste bez ikakvog životnog zadovoljstva, MOLIM VAS ustanite jednom i pred ogledalom recite dobro je da sam živ i zdrav, nabacite osmjeh i gledajte svijet kroz umjetničke ljubičaste naočale, vidjet ćete sve će biti lakše, a da sami smo krivi što mrzimo sebe, i sve oko sebe.....
Tezak dan.. danas mi se i za umjetnost fucka..
PA vodio je pola kantona na exkurzije vlasnik ili suvlasnik buena vista i sola azur turisticke agencije bio suvlasnik caffe-a hemingway.....