Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fantastična predstava, gluma... a karte? pa noć prije 400 mojih sugrađana je plesalo i gralo uz Adnana Jakupoivća. platilo po 7 KM upad i 4 puta toliko na piće... i tak osvaki drugi petak neko dođe... a pozorište jednom u 10 godina ovavka predstava.. sve pohvale, karta nije skupa kada se pogleda predstava... a ti nečastivi - umjesto jeftinog vina mogao si dvije tri noći samo vodu i eto karte...
Suki, Avdo, glumačka elita, neokapitalisti i ratni profiteri - svi na jednom mjestu jer imaju 20 KM za upad ! Radije ću ostati doma umotan u deku uz Bulgakova, jeftino vino i neku ušteđenu marku.