Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, samo naprijed!
kakvi komentari, koliko mrznje i zavisti...ne vjerujem! Kakav balet, to je za seljake, bolje da nam djeca slusaju narodnjake i plesu kolo. Hejteri, crknite!
Predivna predstava, puna razigrane i nasmijane djece da unese tračak svjetla u našu sumornu stvarnost. Samo tako nastavite uz veliko hvala za novi razlog za ponos u našoj Zenici. Za zlonamjerne par napomena: ZE - Linda nije iz BiH tako da ne može biti u rodu Babićima koje znaš a "Huso" nije mrdnuo prstom a kamoli pomogao balet u Zenici. "Bošnjo", "Gigant" i "Tipično" su nam predstavili sve 3 moždane ćelije koje imaju, halal vam petica momci, da tračak kulture zlonamjerno komentarišete - to je tako "tipično" i "gigantski". Talibe, radije se sagni Allahu na sedždu i potraži slabost u svom srcu nego da javno reklamiraš tobožnju gorljivost. Najbolji su oni koji Din u sebi čuvaju, ne zanemaruju dunjaluk radi Ahireta niti Ahiret radi dunjaluka a najgori oni koji se pred drugima hvale da su veći i bolji mumini.
Je li ova BABIĆ-ka nešto u rodu sa BISS-TOURS-ovcima.Huso hvala ti na baletu.
Eto vlašino dobio si jedan odgovor, da nisi džaba pisao ove gore komentare pod pet različitih (bez)imena.
A ti si baš Srećko, kada ti se "posrećilo" da umjesto sada quziš ti visiš na ovom portalu i još čitaš komenare, šta tek da još sam komentarišeš tvojoj "sreći" ne bi bilo kraja, poserem ti se u ime.
Vidi komenara i gluposti. Hahaha. Kod autora nigdje imena i prezimena. Sve galibi,talibi,mufljuzi,tupani i glupani. Daj ti njima efendija i maloljetnog bludnicenja. Svega ima. Koliko vas je to zaista pogledalo?
zenicko proljece?! ma ajde... mi smo u zenickom sumraku nakon kojeg dolazi tamna i ledena noc.
Ovo "Bal@" mi djeluje ono pravo domaće, bosansko...
Isto kao i Alijina predstava "Zl@tn@ k@šik@".
Bogamije bolje dasu zovnuli BALIBEGA i njegove hanume da pokažu narodu našem kosmo mi bili
Ove predstave sa kjafirskog zapada treba zabraniti i slušati ilahije i kaside.