Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi vi debili retardirani sto ostavljate komentare, ako se vas nesto ne tice, i ako ne vjerujete u Boga, sto onda komentarisete dzabe se zamarate. nadjite sebi zivot, radite sta korisne a ne sjedit pred racunarom, trazit na klixu vijest koju cete komentarisat. jadni li ste jadni
ima li jos budala koje vjeruju u nesto sto ne postoji?
@svicarska: Evo ja vjerujem u tvoju pamet, ali si me upravo uvjerio da ne treba vjerovati u nesto sto ne postoji.
Чини се као квалитетан избор за тоалет папир..Јебо Перфех шта је ово..Мораћу ово потражити у супермаркету,гарант је ту негде између Перфеха и Виолете,морам боље обратити пажњу идући пут..
Zabiberim ti ga materi pred oltarom !!!
Sroko medenica ZABIBERIM TI GA MATERI PRED OLTAROM !!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvo blago mi Bosnjaci imamo, od Kur'ana, Ahdname pa do Hagade...
bravo! odlična uvertira za ramazan...