Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel piše tamo cime su muslimani jurisali na Staljingrad za Hitlera koje puške su imali. A da tamo su svi i ostali i oni i puske kao i 15000 hrvata.
@jokashmokash Balince cemu ljutnja pa cjeli svjet zna da ste svuda bili sem u partizanima.
@jokashmokash Jadno balince ne zna sta ce od muke heheh, idi u arhiv vidi kako ti se zvao prapradjeda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izgleda da danas nema nikakve obljetnice pa se dnevna doza rata morala popuniti drugim svjetskim.
izgleda da si ti na krivo nasadjen, danas :)
ništa manje nego bilo koji drugi dan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da je prije dvadeset godina letio bih da vidim ,a sad me nimalo ne zanima . Dok sam bio dijete u ratu , jako sam volio oružje i bio zaluđen s tim , sad pravi skolski primjer pacifiste ... hahaha nekad uzivao u pucanju i bacanju bombi i svega sto nam je doslo pod ruku ,a u vojsci na gađanju preko k ispalio one tri serije po 3 , jedva čekao da se rijesim puske i ostavim je ... jbs oruzje , treba se volit i uzivat u zivotu :)
Vidi Marka Perkovića na 5-oj fotki😨
mp 40 najjace oruzje u 2. svjetskom, jedina mana ovaj veliki sanzer pa dok su jedinice bilo recimo u lezecem polozaju bile bi puno vise od tla
kolko se ja sjecam iz prvih call of duty-a, nije bilo jaceg oruzja od StG 44 u II.svjetskom ;))
@Sheik a ono bilo je dosta jacih oruzja ali all around nije bilo jaceg jer je mp 40 je imala poprilicno veliki domet, pucala dosta siroko sto je bilo odlicno za cover fire i najbitnije to sto je bila nevjerovatno lagano oruzje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auuu, ubilo se za svadbe :-P
kazu posle rata kod nekog domacina u rs-u nasli tenk u stali
besmisleno, kao i ova institucija. sve ovo je svrha samom sebi i uzimanju para. sva historija treba biti u Historijskom muzeju.
Nije besmisleno..Neko ovdje sebe promoviše, uzima lovu, presipa iz šupljeg u prazno...Ima smisla..
dobre exponata sam vidio na kalemegdanu u muzeju. od ilira pa do sada. strasna kolekcija