Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.livno-online.com/zupanija/3418-zori-terzic-nitko-nije-prijetio-niti-je-napustala-rodni-grad
Bajram dođe mirušu avlije odi mala da ti ga zabijem HAHAHAHHAAHHAA
ovaku lijepu manifestaciju i pustili ste da se komentariše, klix ukidaj komentare
A šta ćeš prijatelju. Stomak javlja kad je prazan, ali glava ne. Mada nije zgoreg pročitati baljezgarije na ovakvu ljepotu te biti sretan što se nije poput takvih.
A Edin Pandur?
sve je to lijepo, neka uzivaju samo bih preporucila mladim damama da marame ostave za nene i nane, neka ne kopiraju dame sa bliskog istoka, ipak ovo je bosna
de mi reci bil 60ih godina porucila mladim rokerima nije vam ovo liverpul
Zasto??? Marame su samo za nene?? Obzirom da si veom vjerski obrazovana (tj neobrazovana) bilo bi lijepo da nam svima ucinis uslugu i suzdrzis se od slicnih komentara, vezanih za ovakve teme :) P.S. Da ovo je Bosna, drzava u kojoj zive muslimani i muslimanke, a ukoliko nisi znala jedno od obljezja muslimanki jesu i marame ;))
Ovo je predivna stvar. Otići na ovaj koncert za Bajram je mnogo bolje, a ne izlaziti u klubove i opijati se do besvjesti i od jednog lijepog vjerskog i porodičnog praznika praviti cirkus i priliku za dernečenje uz alkohol i gologuze seljanke. Ko voli da se opija može to raditi i kad Bajram prođe. Zašto od Bajrama pravite novu godinu?
Slazem se. Jebo im alkohol mater.
Garaga, ti si odavno za trajni ban sazreo..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
je li bio Chris Brown?