Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte mi samo reci da je labud stavio carapu dole.
Hebo to , da hoce dino merlin opet pjevari hjoooj
Gledaj antene u labuda sunce ti zarko 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
posjeta cirka 1000 dusha. Da je ceculja, stoja, joja, cica, mica ili neka druga pevaljka, jos dvije nule bi na toj cifri bile. Toliko o onom sta mase hoce....
Vjeruj mi, bice full. Ne zato sto ce posjetioci biti istinski uzivaoci ovakvog jednog spektakla, nego jer je " elita" uvijek prisutna, na ovakvim "manifestacijama"- Nazalost, mnogi istinski poznavaoci ovakvih sadrzaja, nece si moci priustiti karte, jer su bezobrazno skupe.
@Jinxie balet je u svoj vakat bio nesto poput striptiz klubova..zene nosile one haljine sto joj ne mozes za mjesec dana pronac ulaz.. Ovo je bilo ko da ides na cecu tamo u vakat betovena i ostalih ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hoce li nam nakon ovoga sniziti cijene plina
gay is not ok
moram ženi objasnit da je ovo takav triko, nije do njegove veličine :D
Kud na Zetri pa jeftinije je koristiti postojece na Jablanici
jest mu se "crijevo" oslikalo ili je ubacio carap radi efekta ;))
@zoe ne gledaj.. zatvori oci.. sram te bilo ;)))
@zoe joj.. ko jos gleda potkosulju :D .. vidi mu alatke ba.. ovo je gore nego golotinja.. fol ne vidi se a ubi u oci.. i onda me sekira jeli laznjak ili mu je stvarno ovoliki u opustenom stanju.. to su ta teska zivotna pitanja klasicnog muskarca :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)