Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super fotografije. Bravo! I Karlo Paržik zaslužuje neku značajnu ulicu u Sarajevu, a ne samo onaj takozvani “trg” ispred crkve na Marin Dvoru.
Ima li on svoju ulicu
Valjalo je to sve i obnoviti nakon sto su vecinu tih gradjevina s brda zapalili...
Ne razumijem narod koji se ponosi i istice gradjevine pravljene u vrijeme drugih imperija i to nude kao nacionalno bogatstvo, a onda u isto vrijeme ti isti grade “Tibre” i ostale nakazne gradjevine koje zauvijek ostaju da svjedoce o nesposobnosti i neukusu tih “novih” arhitekata??? Kako to???
Cesi pariraju i Austro-Ugarskoj, kao i svim ostalim u doprinosu nasem drustvu.
Tibra zakon
ejehhhehdhhsnsnnabsvsggsjsjbsbvsgwhwuwuwyeysggdgdhsjwjjshshshshshahaujwjsjshshhahshshahauuqwu
moe s. saraevo ❤
Arihtekte su nekad bili pravi umjetnici. Kakvu su samo viziju i znanje imali npr. Karlo Parzik ili Juraj Neidhardt. Ovo danas je truba sve