Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvih 10, ni dvije. Ali zato na IG i TikToku po 5h dnevno 😂
sta ce nam knjige kad imamo 'vake serije www.youtube.com/watch?v=_FD72uCUzLA
Ja sam Konakovic, nisam nikada procitao knjigu u zivotu. Radio sam kolut naprjed nazad. Sada sam MVP hehe
u bih gradjani prosjecno ne bi znali nabrojati 10 knjiga, kakve su ovo smijurije.
procitam tekatova na klixu i komntara ne bi moglo stati u 30 knjiga.
zato imamo toliko nepismenog i polupismenog naroda u drzavi
Hahahahahahahahahaha, pa ja lajo ko pas ako vecina zna nabrojati naslove 10 knjiga, kod nas narod samo naslove cita i na internet clancima, kakve knjige.....
Cita al racku ja ukucam u jipiti sve mi kaze al nece o trebama da prica rade samo gej teme probo ja podrzava peskire fortine zasad nezz da li pitat za zensko kad ukucas 40 dolara?
Sto da citam kad imaju audio knjige
Stanje u drustvu objasnjava sve i bez podataka i analiza.
Zadnjih 5g 0 knjiga procitao. Vremena su drugacija. Mobitel je sve preuzeo nazalost. Sjecam se da sam davno Anu Karenjinu procitao..sto kazu Nadrealisti...to je ona sto je voz na Ilidzi sprcio :-).
Zadnjih 20 godina nisam pročitao ni jednu knjigu.
Procito Pinokoja kaSam bijo mlad
https://www.telegram.hr/kultura/evo-malo-ruzne-statistike-u-hrvatskoj-58-posto-ljudi-godisnje-ne-procita-nijednu-knjigu/ https://www.alo.rs/vesti/drustvo/cak-80-odsto-srba-uopste-ne-cita-knjige/102741/vest u cjelom regionu je isto ali nekome je stalo da ocrni BiH sto je vise moguce
I vi mediji imate svoju ulogu u tome. Cuj 10 knjiga godisnje… Sramno.
Pola od ovoga je pročitano u zatvorima.
Prosječno ne pročitaju nijednu 😂
To je čista izmišljotina, ne znam nikog ko čita deset knjiga godišnje. Ljudi lažu da bi ispali intelektualci (čast pojedincima i studentima koji moraju).
Nikad vise eksperata, a manje znanja. Svi imaju misljenje o svemu, a posljednje sto su procitali je bila lektira u sestom razredu osnovne. Ali nije do nih, do drustva je u kojem se favoriziraju kriminalci, zaj.bani likovi, startlete, influenceri, a sve ostalo se ismijava. Oko nas je sund I kic, pa zasto onda ocekivati drugacije.