Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Džas 👍👌❤️
zasto klix ne pise o ovome Našoj Nermini Gazibara su ljekari nakon detaljnih pretraga u Turskoj saopštili da ona nema tumor, kako je ranije dijagnosticirano u našoj zemlji i da joj nije potrebna operacija, ali da njeno stanje zahtijeva redovne kontrole i praćenje.
Možel se ikad u Bosni snimiti film ili predstava da nije rat tema? Samo rat ,rat i rat. Što ne snimte nešto na današnju temu socijalnog stanje u BIH o Korupciji.
Prilično smo upoznati s činjenicom da amerkianci imaju hiljadu filmova o korejskom ratu, milion o vietnamskom, milijardu filmova i dokumentaraca o drugom svjetskom ratu i d danu, a vi stanete brujiti kad se svijetu kroz film ili predstavu pokušava pokazati istina o ratu u BiH. Koji vama fali u glavi? A o korupciji se ne snima jer je narod taj koji bira vlast punu korupcije, priznajte si već jednom. Svi bi ste promjenu, a niko ne bi da se promijeni
Nijemcima ne smeta prica o nasem ratu ali tebi smeta, koliko smo mi glup narod zapravo, ne pravi se od tvojih para nego od njemackih
Хм, неки и даље у даљини виде логорске ватре и газе хладне рјеке. А шта је са гријањем!?🤔