Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al se zato murali zločinaca čuvaju kao oči u glavi!!!
NE TREBA SE CUDITI,SRBIJA JE TO.
Da je Mladić ne bi oskrnavili.
Pa naravno, ovo mjesto je bilo predvidjeno za plocu slavnom djeneralu mladicu poznatom pod nazivom svaki dan se userem u pelene.
Ništa čudno, znamo kakvi murali se tamo crtaju. Bit će uskoro ploče sa likom i djelom Baka praseta i Željka Mitrovića. Počasna garda da čuva.
Nova omladina pooooojma nema ni o cemu od ranije. Ne znaju ni za filmove, ne znaju ni za muziku. Rijetki to otkriju i uzivaju u staroj muzici i filmovima. Kakvi roditelji takva djeca.
Tuga.
Nemam ništa protiv naroda.....ali narod koji titra crkvu i uzdiže zločince nema budućnost. Prle, slava ti, odrastao sam uz Otpisane i mislim da si zaslužio bolje. Milena nije ništa drugačija.
Zato su dobre kamere , njima su pokriveni svi veci evropski gradovi . Snimis ga brate , nadjes i prebijes da zapamti dobro taj cin . Ako bi bilo pravde, vjesanje treba vratiti u zakone !!!!
Pa odgojili ih cetalji da tako nesto rade nazalost.
Srbija lagano tone u mrak već duži period. Zemlja koja rehabilituje četnike nije u stanju da njeguje vrijednosti.
Fašizam i renesansa
To nije uradio pravi beograđanin nego neki došljo iz neke zabiti koji nije ni čuo za njih pa hoće da se progura u raji da je mangup! Isto imamo i u Sarajevu. Ništa bolje!
Dotakla je srbija davno dno gore ne moze 🤮
Ljudska gnjido,djubre jedno...kome smeta spomen ploca na tako velike umjetnike a prije svega ljudske gromade...ruka ti se osusila!!
Više ništa ne može začuditi.