Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žali bože para..al ameri vazda podržavaju ublehaše
Našla si kome ćeš predstaviti izložbu i pričati o pozitivnom mišljenju.To ti je isto da pripadnik jevrejskog naroda priređuje izložbu nacistima koji su ih likvidirali u koncentracionim logorima.Stvarno među Bošnjacima ima previše Kusturica.
Do skora je u Sarajevu bio zatvoren muzej, eto koliko vi marite za kulturu. Samo serete o nacistima...
@Mumbai Kakve veze ima muzej u Sarajevu sa izložbom u Banja Luci?Ova situacija sa izložbe nema veze sa kulturom već sa principom.
kakav muzej, svaka cast..vidi se da Mile ulaze mnogo u kulturu
@sarajevoxx svaki narod mora da bastini svoju kulturu i tradiciju a za to je potrebna infrastruktura..Mile to jako dobro razume