Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo se dodvoravaju praočevima srpskog naroda,naravno babo ce to nagraditi time sto ce kupiti neku propalu kompaniju u srbiji.
ukljuci mozak na 30 s tipicna muslimanska-bosnjacka-bogumilska-bosanska.. kuca po enterijeru izgleda kao da je napravljena u sred Anadolije pa zakljuci ko se tu dodvoravao okupatorskoj Turskoj. I kada vrijedjas samo cu ti reci da je Srpski narod na prostouru Balkana od 6 vijeka i da je stariji i od tvoje vjere Islama. Toliko o praocevima, trazio si..
Stefan Tvrtko@ Vjera krscanstvo da jeste starija,neznaci i da je bolja i naprednija,sto se tice naroda,ponovicu jos jednom,Turci su 500 godina jahali zene koje nisu bile Muslimanke (ne odobravam to sto su Turci radili),za 500 godina desilo se puno ukrstanja gena,tj. malo je zena koje Turci nisu stigli.Krscani sa ovih terena su davali svoje zene i kceri agama za zito i smanjenje poreza samo da bi prezivili,to jeste zalosno ali je istinito. Suprotno tome,krscani koji su postali Muslimani za vrijeme osvajaca Mehmeda Fatiha koji je osvajao po Islamskim propisima tj. njegova vojska nije pravila kupleraje na osvojenim teritorijama i nije imao drugi cilj osim da donese Islam na ove prostore,zene tih muslimana kasniji Turski osvajaci nisu dirali. Sada malo prokontaj ko je genetski stariji narod,malo se okreni oko sebe prostudiraj likove i gradju tjela,zatim stavi na neki Turski kanal i sve ce ti se samo kazati.
..očekujem standardne izlive primitivizma...
...nema otoga, kod naske.... : )))))))
..ma jok :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gdje je ista ovakva soba iz hotela "srbija" danasnji Austrija Hotel na Ilidzi
Od krvnih gena ne mozes pobjeci koliko god se ti trudio...
Upravu si
..čuj...."krvni geni"....
PRIKAŽI ODGOVORE (13)