Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećanje na Kemu? Nije ni čudo da nas vlast tlači godinama a mi biramo iste. Pa to smo mi Bosanci i Hercegovci, mi pamtimo samo unazad 2 sata. Kemo se odrekao države Bosne i Hercegovine, odrekao se Sarajeva, čovjek definitivno promijenio državljanstvo i cijelu porodicu iselio iz Sarajeva i to učinio sa ađenjem prema ovom gradu i kleo se da nikada neće doći u njega i........ narode moj samo ti tamburaj, nikada mi pameti nećemo doći. Eto nam Kemo, eto nam isti ljudi na vlasti četvrt vijeka, znači da nam je svejedno šta ko o nama misli, šta govori, kako se ponaša a znači i da nam je vlast po mjeri.
istinske dive i umjetnice, koje nikad nisu srozale svoj nivo u korist vece zarade i popularnosti.
Bravo gospoJe!!!
oldtajmeri :)))))))))))
dame estrade.
Neobično je da se do sada niko nije sjetio ženskog pandana na "Tri tenora". Nadam se da će ove dame prepoznati modgućnosti pa postati jedan takav trio na našim prostorima. Divan osvježavajući otklon od svekolikog neukusa.
Pa taman su sada u tim tzv. 'zlatnim godinama', kada su sve poredale iza sebe, nemaju finansijskih niti odgojnih briga i ostalo im je da uživaju u svom minulom radu. A i nama sa njima, koliko god trajalo.
Morning Kikice!!!! Pa di si ti, blago meni? Ko diro ko ružio?
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Bravo Zenico, u zadnje vrijeme odlični koncerti kod vas. Navratite i vi nama na Zoricu Brunclik, Acu Pejovića, finale ZMBT :p
Svake hefte :)
A sadaK šiz. MoRe, vazda sam za šotu :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A Hanka?
upravo htjedoh napisati : a Šemsa
U društvu kome se ništa dobro ne dešava, stare dobre pjesme donose radost i raspoloženje narodnih masa.