Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupio grašo tene u skenderiji prije izlaska na crveni ćilim
Jedan od malobrojnih koji su se i trebali i zasluzili naci na crvenom cilimu.
Jbvas Djuro,djaba vam ga ja bi Tanju...
kako mu je ona žena ona se preziva Ribič, a on Đurić mora da mu je švalerka naka.
kad stize Benicio???
Kaže jedan moj prijatelj (sarkastičnim tonom):"Jest ova Đurina žena lijepa, a gledaj njeg - mora da ju je osvojio svojom ljepotom." A ja kažem:"Ko kaže da muškarac mora biti lijep da bi osvojio ženu. Dovoljno je da ima šarma i smisao za humor (bar pola onog kojeg ima Đuro), malo elokvencije i da je muževan (a ne da ima te neke feminizirane izraze lica i geste)."
to ti je ziva istina. ako prodje, etoda se tako izrazim, dobra zenska, svaki ce muskarac reci da je dobra. naravno da i tu ima subjektivnosti koja je ljepsa a koja nije al ni jedan nece ljepotici reci da je losa....dok zene gledaju cjelokupnu sliku. moze on biti lijep ali ako nema sarma, ako ne zna pricat kako treba ili nema onaj komad simpatije u sebi, on propada.....i subjektivnost je 100 puta veca. jedna ce reci za nekog da je ekstra dok ce druga da je bez veze.
A da ste samo spomenuli debeo šlajbuk, ne bi morali oboliko da zarglabate.
Naš Đuro će uvijek biti među top 5 slavnih.
Joj kad vidim onu trebu sa bradom, odma mi se smrkne.
Konacno neko ko zasluzuje da hoda po ovom tepihu.
Kako je ovo srocen naslov? Mora da su u horu rekli ovo ;)
Gospoja Djurić je pravo fina,slike se bezze ponavljaju i na graju mi sve pokvari Vrećo... Tanja je zakon ;)
Sta reci,Djuro Sarajevska legenda I vatreni navijac Zelje.
uhh noge.. ko u R.Karlosa...
ovo mile kitic nije djuro,samo mile kitic farba kosu,zateze lice i nosi uvijek suncane naocale
Đuro nije za crvenoga tepiha, on nevoli prazna glumatanja....to je covjek iz raje koji voli raju, a i ona njega..
nemoj tako, ovo je "sarajski red carpet"😉..... fino se Dzuro ovdje osjeca...... vidi se..... a i poveo je ko sebi da se dobro osjeca....
Ma vidi bolan Tanje izgleda skoro kao iz Gimnazijshih dana u Celju..sudzeno bilo da postane bas prava hanuma...inace pored glume Tanja odlicno svira gitaru...sretno
Odmah se sjetim kako je bio 'duhovit' u TLZP s Ivanom Ivanovicem