Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO CETE GLASATI ZA SBB - LIKE AKO NECETE GLASATI ZA SBB - DISLIKE
Svaka cast. Napokon uzivo ih aBd cuti. :D
Je li ulaz slobodan?
Samo da vam kažem, ova grupa je prejaka i vrijedi otići pogledati ih i poslušati...Husnu je majstor za klarinet, poslušajte malo po youtube...Svaka čast organizatoru!
Jazz fest poslednjih godina sve vise gubi vezu sa jazz zvukom i poprima karakter world, etno festivala :\\
ja sam glupko ja sam tupko mnogo sam glup trala lala
ja se zovem sulejman a zovu me sulejmana
SSSSS BBBB BBBB S B B B B SSSSS BBBB BBBB S B B B B SSSSS BBBB BBBB
AKO NISAM DOSADAN - LIKE AKO SAM DOSADAN - DISLIKE
nisu to Turci ovo se vlasi genocidni srbi zaj.ebaju jer ne mozes prepoznat ko je ko..je.bena pravoslavna c.iganija
AKO CETE GLASATI ZA SDP - LIKE AKO NECETE GLASATI ZA SDP - DISLIKE
@seher ...y.e.b.e.m ti \"metropolu kulture\" u kojoj kese sa otpadom lete kroz prozore solitera...
AKO CETE GLASATI ZA SDA - LIKE AKO NECETE GLASATI ZA SDA - DISLIKE
TREBAJU SVI PATRIOTI RBIH-e, ko i PRO BOSANSKE ASOCIJACIJE I ORGANIZACIJE POSLATI PISMO Venecijanskoj Komisiji i ZAHTJEVATI ODGOVOR OD NJIH DAL JE GENOCIDNA TVOREVINA LEGALNA PO SVIM ZENEVSKIM KONVENCIJAMA O PRAVDI I ETICI !!! Ne cekati vec UDARITI TAMO GDJE CE NAJVISE ZABOLJETI SVE IZDAJICE I NEPRIJATELJE RBIH-e !!!
Svaka cast !!! Sarajevo je oduvijek bila metropola kulture na Balkanu !!! A Koji sljepac je mogao dati jednu od najvaznijih nagrada Grada Sarajeva onom predstavniku genocidasa srba koji trubama oznacava i propagira genocide i etnicka ciscenja Bosnjaka, brege srbo barbara ?!!!