Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne laži harise.jadno se ti prodaješ.teško ljudima kojima ti daješ podršku.koristiš sve odredai sa svih strana.
Pa molgi bi vi malo i da radite nesto konkretno!!!! Ako ste toliko uspjesni i kao fol nezavisni, onda bi trebali i da opstajete i radite bez podrske institucija kao svako normalan na svijetu.
HARISE, tamburica je TVOJ instrument na kojem sviraŠ . dragi NAŠ HARIS , Igraj ,UZIMAJ i daji .uživaj,ali mani se SAMOOBMANE .
Svaka cast...!!! Samo naprijed...!!! Maloumni papci koji ostavlaju komentare... SIKTER...!!!
dajte nama u stocu toliko para za godinu koliko dajete-dijelite pašoviću i šuri dini.pa ćete vidjeti šta je umjetnik
Ovaj pasovic je bestidnik, govori samo o sebi i manipulira teskim polozajem u kulturi kako bi mogao preko vlasti sebi osigurati poziciju. Svaki ministar i svaka partija su za njega, a on je kao fol \"nezavisni\" intelektualac. Sebicni egoista !!!
Haris je pljunuti Torabi u kulturi . U ZETRi PIPAte.
NIJE BIH SAMO U KANTONU SARAJEVO I PODOBNOM OSTATKU FEDERACIJE. JESU PARICE ZA TVOJE GUZE. .NAIVNO.ŽALOSNO I BOLESNO.NE POKRIVAJ SE TUĐIM PERJEM KAO SVOJIM .
fali ti love za kolektivne doživljaje i članke koje pišeš o sebi.pusti prave umjetnike i ne Kiti se njihovim radom.,ne manipuliraj. .ti si bjelo-svjetski kompilator.is/puhalo.svi znaju ,za BALVANA .......