Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li sponzoruse spremne? Emina, jesi li oprala narandzastu haljinu? Vidim Semse nema zadnjih dana na klixu, nema vremena ovih dana.
Emy ce da zaplese i pokaze sesi i zicagu a bgm i stomaćić.
Vcrs pocinje masovno silovanje grada Sarajeva od strane brđana, sintetickih izdanja, kineskih stikli, tatinih sinova, napaljenih arapa i poštenih djevojaka.... SFF rules ;-)
pa papci jedni ako je glumio pedera,to ne mora znacit da je i u zivotu peder.lik je odlican meksicki glumac
ja konto salihamidžić dolazi
staro sarajevo nikad nije podnosilo zvijezde i sminku,ali ovi sa tim festivalom hoce da mijenjaju duh grada,mozda i uspiju jer je puno dosljaka,da je staro sarajevo izvizdalo bi taj crveni tepih i naprlitanu satro gospodu
nije ovo vise filmski festival vec gay parada . pa pola filmova je o pederima ove godine. ne bih se cudio da za par godina i unas pocnu istospolni brakovi a za jedno 20 godina pedofilparada , mozda jos ne u sarajevu ali sigurno u evropi. vec postoje skole u EU i u Norveskoj tkz gay skole.
Ste zvali i Kustu, paposi cendavi?!
TA ĆE ONI, RABIT ĆE IH MEKIĆ OBOJICU
Veoma jaki gosti, ni za jednog nikad cuo
NI JA, SVJETSKA UBLEHA ŽELJNA LAKE PARE
trebla sam i ja gostovat almoram u dubaji na neka predavanja zaomi
jbo vas festival,purivatra krade pare i provodi se po dubrovniku,sad prikazuju pederske filmove da obrazuju djecu,jos saobracaj zabranili,ukinuti to sranje
Ko su ovi dwarf-ovi???
A ovaj Gael sto ima usta ko kravlji polni organ ti je najbolji haver od Kusturice i veliki simpatizer genocidasa i jada koji su nam uradili,i to im je eminentni gost,ma ja sto bi Purivatru bolila neka stvar dok smo se mi borili on je osnivo festivale i sa Ganickom ubiro lovu...
...haha šta je otanjio budzet sff-u nema se više miliona eura da se plaćaju holivudske zvijezde da posjete festival dok pola drzave crkava!... neka je i vama dohakalo!
Haveru, najveće zvijezde dolaze na kraju. Valjda ti je to trebalo postati jasno tkom dosadašnjih festivala.
@andres_iniesta seljaku je dovoljno da mu je trbusina puna. hljeba i igara
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
nikad cuo
nije sve hollywood!!!
naravno da seljacine nikad nisu cule,pa ne radi samo hollywood filmove.