Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebalo vas pocasno srce Sarajeva i Sarajevo sta je opet s vodom dva dana na Kosevu!!! Nema do 16. nema od 00.00.
"Hi, do you have the song "I Just Called To Say I Love You?" It's for my daughter's birthday." "Yeah, we have it." "Great great... Well, can I have it?" "No, you can't." "Why not?!..." Because it's sentimental tacky crap, that's why. Do we look like a store that sells "I Just Called to Say I Love You"? Go to the mall!" "What's your problem??!!" "Do you even know your daughter? There's no way she likes that song! Oh oh oh wait! Is she in a coma?..." (Legendarna scena iz filma "Hi Fidelity")
Daj izostri malo kriterije pa ti nece svaka scena i svaki filmski dijalog biti legendarni. Da su to izgovorili Marlon Brando i Jack Nicholson, opet bi bio dijalog karakteristican za svaku drugu "romantic comedy". Ili jos gore NBC sitcom.
@sashapuskin Znam da imaš dobar ukus u filmovima (nekad smo pričali o Herzogu, Tarkovskom, Felliniju...), ali ovdje se ne slažemo. Scena je britka i duhovita, u sekundi daje profil glavnih likova. A vjerovatno ima i onoga da sam pristrasan, kao zadrti alternativac isto bih reagovao da mi neko zatraži CD Stevie Wondera u mom dućanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)