Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad vidim ko se sve danas naziva umjetnikom dobijem instant proljev.
Ovo je jedan najobicniji ublehas a svi oni koji njegovo kretenisanje nazivaju umjetnoscu, makar i konceptualnom, su veci idioti od njega
Konjina par excellence i umjetnik u pokusaju. Covjek koji nema hrabrosti prihvatiti samog sebe, svoj narod i jezik. Jos jedan u nizu onih koji bi samog sebe hebali da mogu za 5 minuta slave :)
A zato ga hejtate..sto nije vas..ili bar njihov..
Nisam mogao vjerovati da je sinoc javno u Pivnici opsovao mater ljudima (na mirkofon) koji nisu obracali paznju na njega. Zar to umjetnici rade!!!???
Kusturicin dvojnik..ili skoro.
..a što se tiče njegove umjetnosti, jednaka je kao i pisanje komentara po klixu.
Damire klixovci te mrze znaci na dobrom si putu, samo udri po bagri zatucanoj.
Istaknuti konceptualni umjetnik ?? ma vi ovo nas zezate?
najjaci video https://www.youtube.com/watch?v=tH3y5fwfj-Y
nije ni smješan, ne znam ko to može da gleda
Pogledaj mu face seljačko psihopatske
ovaj niksic je ogranicen kao balkon,jada od umjetnika braco moja mila
slabo ti razumiješ umjetnost tebra
ako je umjetnost postavljati videa na you tube onda je svako drugo dijete umjetnik tebra
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je smiješno jer se poziva na zdrav razum. Kroz tu prizmu zdravog razuma jedan glupi Bosanac pokuša da objasni svijet oko sebe koji je veoma kompleksan u BiH i šire", izjavio je. Jedino u cemu se slazem sa ovim papkom je pridjev koji je sam sebi dao.
hoce li biti ona kurcina iz bbi? trebaju ga prepravit u mechanical bulla pa jahanje. pa da vidis performansa jaraniko
CAR CAREVIMA, KRALJ NAD KRALJEVIMA, TITUS NAD TITOM. BAN NAD BANOM. ORIGINAL NAD ORIGINALOM. DOC.DR.MR Za DR KARAJLIĆA EMERITUS DOCENT DOKTOR DAMIR NIKŠIĆ. 😉
Kralj.
Hahahaha treba pogledati "uvjerenjima bosanske teologije oslobođenja"
Vlažnousti ublehaš, zarađuje na budalama koji gledaju njegove ublehaške i debilne video klipove. Intelektualac ala Safet Sušić.
Pa realno da niste ni za sta, niti za ljudkse civilizacije niti svega normalnog, galibija, tespih oko ruke i alah alah nista druge i ne znate a da ne govorim o stan up komedji vama je to kjafirski zar ne? hihihihii