Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce se javiti onaj koji cita samo e-knjige i vec mjesecima nas uvjerava da su papirnate knjige proslost, a mi smo dinosaurusi koji to jos nismo skontali :)
PISCI POSTALI POSLUŠNICI POLITIČKIH MOĆNIKA NEMA SE VIŠE ŠTA ČITATI, GLEDAJ SAMO OVOG HEMONA, NIKAKVE RAZLIKE OD FATMIRA OCAM'
"Ocam' " Izreka koju vecinom Sarajlije koriste koliko ja znam ili se koristi jos negdje Meth?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Stogodišnjak koji je skočio kroz prozor i nestao" toplo preporučujem svima ! Divna je knjiga .
meni je izuzetno "legao"khaled hoseini "hiljadu zlatnih sunaca" "lovac na zmajeve" "a planine su odjekivale" betty mahmoody "ne dam svoje dijete"---navodno po istinitom dogadjaju
ma citam serijal "game of thrones" .meni dosta za sada 2800 st,a za ostatak mi bar za sada svejedno. a koliko vidim ovdje bi bilo interesantnije da se furaju trajleri korida i drugih seoskih manifestacila "ala delux teferica",da se nazor urbana gerila sjeti "svoga selceta". a suska se da je moguce da kod vjecne vatre bude korida,ali ...ko ce ga znati. sta god i kako god da bude,mojoj malenkosti ce biti svejedno.
Iako je izbor preporucenih knjiga fantastican, ja bih izdvojio planetarni hit koji je oborio sve rekorde, prodan u milionima primjeraka, bestseler da ga nema na svijetu takvog, a sto je najvaznije, dozivio je i svoju ekranizaciju u reziji tog i tog rezisera, vinuo se u blokbastere i zaradio toliku i toliku svotu novca. Sav sam se najezio. Jedva cekam sledeci clanak sa najboljim "stivima" za godisnji odmor.
Bestseller je ona "Starleta" sa onim reperom.. trebali su dopustit komentare na onaj post. Da se upisam od smjeha.
Razocarao sam se zvog zabrane. Zenska bi proplakala na komentare :D
Evo pdf za ovog stogodišnjaka koji je skočio kroz prozor, na engleskom doduše jer na našem garant nema. http://armored.ivanmejorado.com/wp/wp-content/uploads/2013/07/the100yearoldman.pdf Možda je dobra knjiga.
Gdje su ona dobra stara vremena, kad je cijela ulica cekala na novi Zagorov.
procitajte knjigu „Opet on“ Timura Vermesa po meni najbolja knjiga koju sam ikada procitao
Ako je bestseller, ne mora biti nuzno da je vrijedno citanja. Danas na svakoj drugoj knjizi pise da je bestseller...
Preporučujem bajke: 1) Političar koji nije lagao 2) U Bosni nema nezaposlenih i hit koride u Čevljanovićima: Imam žene dvije, ni jedna sexy nije...
Tako puno knjiga, a tako malo vremena. Mogli ste nesto reci o "Bosanskoj listi", zvuci zanimljivo
topla preporuka klixovcima da prvo procitaju svjetske klasike, a tek onda bestsellere i lokalne knjizice :) e-knjige (Y)
Ja licno ne gotivim savremenu knjizevnost. Ne znam dal sam nenormalna ili sta vec, ali roman u kojem postoji mobitel, kompijuter i sl. ne volim citati, jer imam predrasudu da to ne nosi nikakvu knjizevnu tezinu.
Kakve knjige,gdje je Severina?
Ko da cita?Ovi klixovci balavci sto znaju za mrznju i nacionalizam,de ne budite smijesni!
Ja volim Patuljak vam priča :)
I ja. "Patuljak iz zaboravljene zemlje" isto volim. :)
kao malu djevojcicu, nista me nije moglo brze rasplakati od hromadzicevih djela.. pa kad se samo sjetim ”Plamene”, ili ”Slavujeve smrti”, ah joooj :D