Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu vjerovati koliko smeta djetetov uspjeh . Draga Sabina vjerujem da bi ti imala sta za nauciti od malene Naomi Druskic, bilo veoma edukativno za tebe.Dijete osim sto svira odlicno i komponuje ako znas sta je to uopce.Kada bi imala svoj uspjeh ne bi ti smetao uspjeh jedanaestogodisnjeg djeteta.
... Malena je stvarno veoma talentovana. Nazalost, kod nas je najlakse kazati da se nema novca za ovako vazna takmicenja. Mala Naomi ima srecu sto njeni roditelji vole muziku i ulazu u njen talenat. Nazalost, ostala djeca nisu takve srece. Stoga, ne treba cuditi sto su mnogi ljubomorni na njen uspjeh. A kada bude imala 20 godina, svi ce se pojaviti iz nekog mraka i govoriti kako je njen uspjeh njihova zasluga... Ccccc... Pa, zajedljivci, gdje ste sada kad djetetu treba vasa podrska?!...
bas mi je drago zbog malene, ali mislim da je malo ruzno reci \"kao i uvijek, ona je jedina predstavljala BiH...\" kao da je to neka njena kvaliteta. kad bi skola i drzava malo pomogli, sigurno bi islo i jos djece, a ne samo ona.
jao vise s ovom malom druskic... nidje veze.
koji ljakse ne prosipaj se jarane
novo sarajevo je opstina sarajevska, gosn dosljak
gdje je to novo sarajevo, ja poznajem samo jedno sarajevo:)))