Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je vječna slava partizanima.
@Better Man --- smrt komunističkom fašizmu i četničkom saradnicima.
Smrt fašizmu, sloboda narodu!
Partizani su propali zato jer su izdali ono što im je omogućilo da pobijede u ratu, šume! Nakon rata masovno su se naselili u gradove, izdali svoje partizanke sa sela, poženili se gradskim curama, odali se raskalašnom životu i upropastili sve za što su se borili. To je prvi spoznao Branko Ćopić 1950. i zato je doživio progon!
Rartizanske pjesme a na plafonu rasvjeta u obliku davidove zvijezde he he
Bože ti sakloni sačuvaj!!!
Svaka cast,najbolja vremena u Jugi za vrijeme Titinog SOCIJALIZMA.
👍
Prosetajte malo spomen parkom Vraca u toku dana da vidite kako se odrzava (i na sta lici) jeda park.. ovo je ono sto na ovim prostorima najbolje rade, sviraju i pjevaju.. uvijek neki festivali.. odes u bolnicu na previjanje, kaze moze samo trkni do apoteke u kupi gazu i zavoj... Ali imamo festivale svaki dan.. kulturan i pametan narod
Partizan sam, tim se dičim!
@laganitza kome smeta qurzzem ga spicim 😀
Pjesme iz vremena ponosa i slave, kad smo živjeli u sretnoj i u svijetu priznatoj državi. Nek' crkne bagra šovinistička... SFSN!
oo slava boljševicima
Vječna slava svim žrtvama fašizma, pripadnicima NOP.a i POJa. Herojima koji nisu zasluzili da ih zaboravimo.
Zivio Drug Tito i Jugoslavija
@toni123 - Jugoslavija je država sa najkraćim životom u istoriji ljudskog čovječanstva. Nikad više lažnih prijatelja. Nikad više Jugoslavija.
@ bosna jedna m. Rs u p. M
Ha ha vidi petokrake al je raširila krake ......
Uvijek javite kad se zavrsi. A za nebitne stvari saznamo unaprijed. 😟
ljubitelji fasizma korupcije i nepotizma na aparatima...