Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE ZNAM ZAŠTO SE KRIJE KO IH JE SMAKO, SVAKO ŽIVI SA SVOJIM GRESIMA, NIJE SARAJEVO CHICAGO...
Spomenik dezerterima. Dignite ga i Radovanu kod Druge gimnazije.
Bosko je htio da pobjegne iz Sarajeva sa ovom Admirom I vjerovatno da puca na gradane Sarajeva sa Trebevica..Tako ti je kada imamo Srdana za nacelnika....Svi nas jBosnjake e.u ,ne krivim Srbe ,Hrvate pa ni ovu nesposobnu Trojku,do nas je..
Kao Boško i Admira i sad da dovodimo turiste da to gledaju kao eto bio je neki građanski rat pa su svi svakoga ubijali.. on je htio da pređe u VRS i poveo ovu naivnu jadnicu koju bi vjerovatno tamo uzeli od njega da imaju za svakodnevne svoje gnusne potrebe… Mandiću ti si BUDALA!
Nije budala ,pametan je,namjerno radi sto radi.
Ja ne vidim hype oko ovo dvoje i apsolutno mislim da ne zasluzuju toliko medijske paznje a kamoli spomen plocu.
Sumnjam da ce vlast Sarajeva to dozvoliti . Sad kad nije Pruzilo podršku Mandiću neće ni za njegov projekat spomenika .
E ljudi nikad nisam ima predstavu odakle je tačno mogao pucati četnički snajperista ali nedavno sam gledao na You tube onog Francuza što je sa njima boravio na drugoj strani za vrijeme rata i to baš na Grbavici i sve ima snimljeno gdje su im snajperski položaji i pretpostavljam da su s ovakvih sličnih položaja i ubijeni,a evo vam link pa procjenite i počinje od 42min;45sec. https://www.youtube.com/watch?v=d6YwRRedHn0
Dezerteri i to preko linije 10bbr.Ruski rulet sa 6 metaka u dobosu.
Dezerteri!
Mandicu eno nipovci te smijenjuju zarad predodredjenog Dininog.Joj jesi levat i ne znas se ni postavit niti autoritet imas.Pa bolan nisi nizasta jer samo sutis a sve znas o trojci.Haj bolan vidis da si naivan ko djete.
Moram dodati da je Boško švercovao Alkohol I ostalu visokotarifnu robu dok su drugi momci ginuli braneći. Bio je kicoš I poznavao se sa Ismetom od kojeg je imao određene garancije za prelazak ali je nešto pošlo po zlu.
Ako ćemo već o Bosanskim Romeo i Julijama, onda valjda spomenik kapetanu Hajri i supruzi Radi treba podici. Nisu se ovi nas ukrcavali u UNov avion. Kako jednima koji prelaze na stranu vrs *ebete mater, a drugi su romantika, zaljubljeni, neka ih.
Bezveze + politiziranje ?
Spomenik, NI SLUCAJNO
Krenuli da dezertiraju i poginuli i sad 7m spimenik praviti . E Mandica budaletine.
Karukatura od gradonacelnika.
Zbog cega su oni vazniji od skoro 12.000 ubijenih nasih sugradjana takodje raznih nacionalnosti.Zato sto su posli u srbiju sa torbom.Neka neko kaze sta je bilo u torbi