Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo poucnih istorijskih cinjenica o mom barbarskom genocidnom plemenu: http://www.axishistory.com/index.php?id=90
NIKO u BiH ne barata sa toliko keša kao ti, što im ti ne pomogneš, o Ibro?
IBRO JE GARANT MISLIO NA 23.58% FEDERACIJE BiH ?!
Vrata Zemaljskog muzeja BiH se danas zakonski zatvaraju, jer odgovornost za ovaj muzej ima država BiH, ocijenio je danas u Sarajevu predsjednik Kulturnog foruma BiH i Građanske demokratske stranke Ibrahim Spahić. A Šta si ti uradio Spahiću po tom pitanju ? Što se ranije nisi ukljucio za spas Zemljaskog muzeja ?
Zelena islamofasisticka omladina, uz nas idemo naprijed, naprijed da gradimo dzamije.
e moj spahicu imala bi kada bi bilo drzave
@pripreme nije potrebno dvoje...dovoljna je jedna b u d a l a poput Cace ili danas tebe...
ovo su samo pripreme za raspad. narode \"NE mirno spavati\" i za rat NIJE potrebno dvoje.
http://depo.ba/front/samo-jedan-eksponat-kakav-je-sarajevska-hagada-bi-sposobnom-menadzeru-znacio-beskonacni-izvor-prihoda
A šta će biti sa ribicama u onom vrtu tamo u jezercetu? ko će njih hraniti ? HAHAHA
Predlažem Ibri, Dini Mustafiću, Harisu Pašoviću, Kreševljakovićima, folirantima iz onih finih gradskih udruženja, sva ta fina sarajevska školovana raja, Bojan Hadži...nešto, i ostali...Hajde brate sad nešto napravite za ovaj grad! Ne može niko ovdje ništa napraviti da vi ne kažete - papak, došljo, šta će on... Lako je da jedete državne pare. Evo muzej, odblokirajte račun, nađite sponzore. Neće ići..jel de? To je zato jer ste navikli da jedete državne pare.
KOJA DRZAVA IBRAHIMEEEEE ???
@naravno Nešto Ti pamet nije baš racionalna. Prošle godine (2011.) nije bilo budžeta na nivou BiH, a za ovu (2012) i naredne četiri godine usvojen je budžet na nivou 2010. godine. To je bio uslov koje je SNSD uslovio a SDP i slični \"ziheraši\", osim SDA, to glatko prihvatili. Nemoj da obmanjujš javnost svojim neznanjem.
Gosp. Ibro, Mislim da jedino Ti možeš riješiti ovaj gordijev čvor. Imaš veliko iskustvo jer si \"vlasnik\" nekoliko programa i manifestacija, dodijeljuješ priznanja i sl. Dakle, tvoja aktivnost je hiper-hiper-hiper. Predlažem da svojim autoritetom, znanjem, uticajem i sl. \"sjedneš\" napišeš Zakon o institucijama kulture od značaja za BiH. Zatim, svojim dobro znanim akrobatskim metodama omađijaš zastupnike u Parlamentu BiH koji bi po hitnom postupku usvojili ovaj zakon i spasio Bosnu i Hercegovinu. Živio !
to nema veze sa budzetom problemi drzavnih institucija kulture nastaju priej dvije godine. a tada SDP nije bio na vlasti. njihovi radnici nisu primili platu 13. mjesci. kada se formiralo vijece ministara u kojem participiraju i ministri iz SDP-a Lagumdzija i Hadzic. u martu ove godine. ta prica o SDP-u i SBB ne pije vode. krivci za ovakvo stanje su Dodik i drugi politicari iz RS koji nce nista da drzavnom nivou pa ni kulturne institucije. jedini ko je pomagao kulturu a gdje je imao vlast SDP i gdje je mogao uticati je Kanton Sarajevo. gdje su drugi kantoni. nije ovo muzej sarajeva nego zemaljski muzej.