Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos kad sam vidio da su glupi ameri napravili i film o nekom duhu iz podzemne zeljeznice bilo mi je jasno zasto je marihuana legalna kod njih :S
ma ove Sarajlije su majstori za uzeti neku lovu guzovače :) samo neki festivali, ovdje tokom cijele godine imaš neke festivale čak se nekad i po dva podudare :) samo da je neku lovu uzeti sa rukama u džepovima.
Zaista ne razumijem čemu smisao ovome ? svaki dan se kojekve manifestacije odvijaju ,gladnom narodu nije to tih zajebancija,vijest dana bi bila ''zaposleno 50 ljudi'' ili ''trazi se 100 mladih za rad'' ,a ti neperspektivni umjetnici jedino kod nas ovdje mogu laprdati.
Sudeci po tvojim dosadasnjim komentarima, ko god je nesto napravio svojim radom ( bio pjevac, naucnik, sportista, umjetnik) svi su oni seljacine koji veze s vezom nemaju, a ti doprinosis drustvu i cijela drzava ubire plodove tvog rada.