Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje če drugo izložba nego u ZENici :) , posle ide izložba na turnir u BUDhvu pa nakon toga u TAOčak.
Ama što ste napisali "skupocjene" ? Sad če to odmah neki šiptar ili srbin ukrade, a da su našli na ulici bacili bi u smeče i rekli; "fuj bre koje sam ja sreče"
Pa fino...zenica sve interesantnija- samo tako!!! U cijeloj BiH treba samo kulturu, sport, muziku i te stvari ganjat od ostalih gluposti samo te glava moze zabolit!
Kada će biti izloženo brižno čuvano blago sakupljeno u periodu 93, 94, 95, prošlog stoljeća sa područja kakanja kraljeve sutjeske i vareša?
Kakuko Kotaka kako si ti u Zenicu zalutala?
Tu joj zivi tetka, u kineskom soliteru... pusi ga pitarko
da si malo bolje upucena osim sto citas portale ista je bila i u sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iste ovakve eno na auto pijaci po 3 marke daje cigo.
i nicZe se pohasila...
ako je "grad" onda je i "urban". Postoji li urbano selo? Probaj malo sebe obrazovno unaprijedit, prije nego što javno počneš ismijavat tuđi trud...
Meni od Japana u sjećanju ostalo samo kad su Srbi rekli od sve do Tokia..
Meni je od Japana u sjećanju ostalo samo kad Izet Fazlinović kaže Faruku: "Jbo li te Japanac..."
http://www.youtube.com/watch?v=b9vx89p7uzE