Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu nikakvog lijepog gesta. niti tkzv. ministar nema nivo kulture da zna tko je Safet Pasalic, niti je prikladno da onim istim ljudima (a ima ih) kojima za zivota nisu davali ni paznju ni respekt, sada polazu cvijece. @jah Dobro receno, ljakse Hadzihafzebgovic = ministar za djenaze, sahrane i sjecanja!
Ja bih u svakom slučaju pozdravio ova obilježavanja ispred Ministarstva čak i ako je to iz čiste kurtoazije. To je najmanje što se može uraditi. Zato vam svaka čast. Sve se može komentarisati, ali ako je neko nekomo odlučio odati počast polaganjem cvijeća, to treba cijeniti. Ne vjerujem da to može imati veze s bilo čim osim jednog dobronamjernog gesta.
stavite fotos S. Pašalića a ne ovaj na kojem su ćate min.za djenaze,sahrane i sjećanja!
A izvini jel to bilo prije nego je crkva skonatala da je zemlja ravna ili poslije?
Vrlo duhovito... Prija 120 godina Hamleta se igralo u samostanima u Fojnici i Kreševu, i to javno, o tome postoje zabilješke u samostanskim ljetopisima. Doduše, vas tamo nije bilo, vi tada još niste bili čuli za Hamleta...