Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emir H., Mirsad P., Pjer Ž., ...
A ta grupa što živi švicarski san su tzv. "umjetnici". Koliko se novaca izdvoji za film Pjera Žalice? U ono smeće od filma. I koliko je takvih promašenih projekata koji samo služe da se izvuče javni novac.
Još malo zanimljivosti o u "umjetnicima". Propali režiser Haris Pašović i propali konceptualni umjetnik Damir Nikšić koji je obazbijedio svoju egzistenciju tako što se uhljebio u skupštini KS javno pozivaju na integraciju ilegalnih imigranata u BH društvo. Dakle dva budžetske uhljeba se zalažu za prava ove horde bandita.
@SplinterCell koliko filmova taj isti Zalica nije uopste ni snimio a uzeo je pare
Ovo za privilegovane je 100% u pravu. Znam nekoliko kulturnjaka, nista ne rade, a plata kapa.. Po njihovom nacinu zivota, ne bih rekao ni da su tanke plate.
Orangutan. Ako si častan izađi iz stranke, huljo.
sto je lijepo
Nakon 5 godina registrovo se Batula is hia
Ti si pravi primjer uhljeba u kulturi.I tebe je nekada postavila SDA sada te niko nemoze smjeniti a pojma nemas o muzeju.
Lijepo ti Alikadic rekao kanton vam davao,civilni poslovi ,min.kulture fbih opcine ,grad i drugi fondovi da ne govorimo ambasade.Gdje su vam pare?Mozda i vi imate neke honorare
Pa kako to da ste od 2011-15 akumulirali dugove? Nije vas valjda vodio Dragan 'Djitler' Djilas..taj gde god se pojavi kasa ostane prazna. On i njegova tajkunsko-lopovska banda su kao skakavci..dok poslednju travku ne popasu ne odlaze sa livade. A onda prelaze na drugu..
Moj je zivot Svicarska.... A licno u mom slucaju ..moj je zivot svabija heheh.. Pusa od vesele bosanke iz Hamburga
Koja kultura, kad su se svi kulturni ljudi odavno kulturno ispalili iz ove države u pokušaju ili što bi Rambo rek'o: "Otišo je svak ko valja Neki vani a neki ka nebu Ostala je samo fukara i raja I mi s njima na bjelome lebu."
Narode neki dan prije 5 godina sutra u nedelju dana prije ponedeljka tjst utorka prosle sedmice bio sam neki dan sa Toljagom sa a faze u sumi pusili smo dzoje shishu citali smo kuran i pili pivu slusali smo selma bajrami tijelo uz tijelo onda je naletio Toljagin brat Šejla i rekao je Ptice su s oko 9000 vrsta vrstama najbogatiji razred kralježnjaka nakon riba. Između ostalih, tu spadaju fiziologija, taksonomija, ekologija i ponašanje (uključivo glasanje i selidbeno ponašanje) ptica.
Lako je švajcarski san, ajde bosanski pa proguraj 1 godinu a da ne osjediš ili oćelaviš.