Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva čekam..........fino dvije marke u džep i štancaj u krug vječna vatra - baščaršija jedno 20 puta onda sjedni popij sok i opet odradi jedno 50 krugova dok te noge ne zabole.
gdje ima sok za zwei mark?
ljimunad
Ova cura na prvoj slici je zeljna qrca ko sibir sunca!!!
Nama koji živimo u BiH samo neka je ocrniti sve ono što je dobro i pozitivno za ovu državu, da li smo mi postali toliki BiH skeptici, ili jednostavno ne volimo ovdje živjeti? Ljudi opustite se, probajte naći dobro u lošem, i bolje u dobrom... (I sad 80 dislike-ova) ;)
Meni se svidjaju filmovi i Sarajevo Music Stage.
Volim SFF!! Mnogo kreativnih ljudi,razlicitih ideja,umjetnika i umjetnika u pokusaju ali sve je to dio svakog slicnog festivala. Ulice prepune mladih i svih generacija,i sve one koji se vracaju u grad ili dolaze po prvi put!Stranci iz Sarajeva nose najljepsa i najbolja iskustva sto i treba! Ostali nemojte biti hejteri-sto ne mozete uci,ili niste dio necega-jer je prilicno glupo i plitko,zamisli jada -sjedis osjecas da ne pripadas i sta drugo preostaje nego eh ako se izrugamo i onda niko nece primijetiti da zelimo da malo "minglujemo" sa razlicitim ljudima-tek tada svi vide da se potvrdjuje pravilo i dajete lose ime onima koji komentarisu clanke.Get Help.
hvala Bogu, jos da ugase pozar u Jablanici pa da se vratimo bitnim vijestima
U dezurni market,pa na ljuljacku u Parku i uzivancija za SFF :)
dj rinaka, dj karina, iko normalan
parada pijanstva i kica....dobili smo par novih virusa,podali smo se za jeftine pare a narod i dalje gladan,,,,
Završava se Sarajevski Fol Festival
evo pustih suzu.
Bit će mesa.
Kako ću preživjeti do iduće godine, dodje mi da se upucam od žalosti.