Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA DOVOLJNO JE DA GA MALO BOLJE POGLEDAS I SVE CE TI BITI JASNO. DA MI JE SAMO ZNATI KOGA OVAJ RAT NIJE SJEB'O DEFINITIVNO.GLUMCI KAO ON U AMERICI VEC RAMISLJAJU O KUPOVINI RAKETE VISE NEZNAJU STA CE SA PARAMA.A TAKVE VELICINE KAO ON I MNOGI DRUGI ZIVE NA IVICI EGZISTENCIJE.
I ja bih rado da rat zaboravim ali ne mogu Ljubisa, promijenio mi je zivot za 180 stepeni. je li se kod tebe sta promijenilo zbog rata?
Pa ne znam sta da vam kazem ne gledam filmove zato jer ga je rezirao ovaj ili onaj reziser ,gledam filmove jer ih volim. Po cemu se razlikuje obicni odlazak u kino na dobar film i odlazak na film na Sff-u?Ni po cemu posebno,osim sto je na festivala po mom misljenju puno ugodnije.Pa kad cete onda prestati raspravljati o sljedecim pitanjima:,kakva je organizacija,koga su doveli,kakav je Purivatra...? Kada cemo poceti raspravljati o onome sto se nalazi u samom nazivu festivala,a to je FILM? Sto se tice filma Jesen stize dunjo moja,nije me nesto odusevio.Kod amidze Idriza je simpatican film ,nije sad nesto posebno,ali odise bosanskom atmosferom,uvijek mi je drago vidjeti neki nas film,a pogotovo na festivalu.
joj vidi firauna sto je pozurio da preduhitri djoleta
jebo vam ludisa samardjic mater balijsku kad nemate mozga nimalo dobro ovaj gore rece, sledeci sff cete i Rasu pozvati
hej valter pa to je sto oni uvjek kazu. to je zato da ti se mogu primaci da te nozem koknu, zar nisi naucio dosad? dobar srbin = mrtav srbin
sledeci SFF gosti ce biti Radovan Karadzic i Radko Mladic da presentiraju najnoviji film "Oslobodjenje Bosne od Turaka"
meni nije jasno kako ljudi koji su ovdje dali komentare, uopste mogu suditi o bilo cemu, jer sa ovakvim rijecnikom i recenicama pokazuju koliko smo mi ustvari nekulturan narod, ne kazem da se svima mora svidjati film ili SFF, ali se licni stav moze izreci na puno kulturniji nacin, ovako svima pokazujemo koliki smo mi ustvari seljaci.
Gledala sam sinoc film i nisam odusevljena. Ono, prosjek od filma. Bolja mi je bila "Nebeska udica". Al' ni "Kod Amidze Idriza" nije nista bolji film, ako nije gori. Bez uvrede. Meni se nekako SFF pokvario. Ranije je bilo bolje, i po izboru filmova i po publici koja je bila manje snobovska, a vise filmofilska. Sad je SFF postao pomodan i dosadan. Moj stav.
Imamo jedan život koji živimo između rodilišta i groblja i taj interval trebamo proživjeti na pravi način, a ljubav je velika inspiracija i veliko iskušenje. Živimo u jednom nakaradnom vremenu u kojem je seks izgubio smisao. Nema ustreptalosti, uzbuđenja i žara. Ja sam tragao za tom tačkom i možda sam Rousseaovski želio vratiti nešto što je najsvetije u čovjeku, a to je da kad nekoga volite onda trebate voljeti iskreno i srcem do kraja", kazao je Samardžić.
BRAVO SMOKI!!!
poserem se ja na SFF...
glumac je glumac, nemoze biti reditelj da ga jebes.
ljubis li ga ljubisa? :o)
komentar