Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako fin projekat,treba podržati ove mlade amatere ..
Neka pogledaju Pervana malo...
joj ovaj pedja i njegov "humor" jebo te pjesacki da te jebo..to ti smijesan? Izgledas kao pedofil
Evo jedan vic Razgovaraju dvije prijateljice uz kavu: - Rekla si mi da trebaš posjetiti tvog ginekologa. - Da bila sam jutros. - I što ti je rekao? - Znaš, rekao je da mi je *litoris kao dinja. - Tako velik!? - Ma ne, tako sladak.
Šeret 1 bio mnogo bolji i jači, ovo večeras je bilo očajno najmanje...
ojjj bagre i papaka ljudi moji, stid me gledat i slušat ovaj papanluk, sramota je ovo, i ako je ovo neka vrsta audicije ja onda ne znam gdje ide ova BiH, ccccc. Hvala!.!
pa znam da nema veze sa ovim ljudima jeboga ti, ali kažem kad je njima zabava ovo oni su pukli, prijašnje audicije su zakon, i ove su čist dokaz seljačko-gradskog papanluka, eto.
Sta da ti kazem druze... Gdje nema lijepih djeva,tu nema ni humora...