Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i treba da se ugase,pa upaliti na pametan način. prije paljenja očistiti ustanove od kvarnih ljudi i ko fol naučnika, pogotovu u zemaljskom muzeju.
I sve su u Sarajevu, i u svima su direktori Bošnjaci (koji, doduše, razmišljaju miltietniĆki)... Za vas je tučnjava, otimačina, bombice, utoke i slične stvari, g.o.v.n.o u tramvaju i sl., kakva kultura... Za kulturu treba narod, a ne nešto što ni samo ne zna šta je i koje svako drugačije mišljenje naziva fashističkim...
krive su i same institucije kulture, kad imaju novca na računu šuteništa ne čine na rješavnju stus svoj. niko nikada nije tužio državu ili entitet lli u strazbur. pošteno rečeno ne odgovara ni pojedinim direktorima da imju status. neće biti direktori više- propadoše honorarni poslovi itd. evropski grad kulture sarajevo smiješno. sve je ovo sranje debelo od države pa ove institucije su pune neradnika kvazi naučnika koji rade po desetak godina nemasju objavljen nauči kvalitetan rad. obično je to prepisano, ma sranje pa etoti.
Jako, jako tuzno...