Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja cu ga pitati, da li nas ocekuje Jack Daniels ili Rubby Bubble u raju .....
Ne znam koliko ti glava mora biti prazna da bi imao potrebu slusati ovoga lika. Ovo zaista mislim. Ne znam zasto bi iko prosjecno inteligentan imao potrebu da slusa njegovo laprdanje.
Posluso sam neke stvari 2-3 puta na netu o raznim temama....za mene je on jedan veliki glupson....trazi paznju i pokisaje mozak da ispere nekim mladima pogodnim za njegove budalastinje....nema on veze sa islamom....ovakvih kao sto je on,imas na svakom cosku...al najbolje mi je to sto sebe smatraju ko da ucevni ljudi....vece budaletine nisam vidio....njega kad posmatras kad prica,tacno primjetis kako nije sam svoj.....
Suljo predji na vutru, jeftinija i nije bas stetna
Veliki covjek
Prodaje maglu
Ljudina
Kazu kad on gostuje u ugostiteljskim objektima cijene skacu troduplo, sve po serijatu :-P
ne djeluje on meni sav svoj...
bitno je da si ti u dure :)
Ma udara se