Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad je dolazio Charles Simic, Otto Tolnai i mnogi svjetski poznati pjesnici. A danas Vesna Krmpotic i njoj slicni smetljari od pjesnika. nabijem na k. i tebe Amire i sve ove pjesnike koji su bili gosti. jer ne vrijede nicemu.. A sto se tice pravopisa, da pojasnim: Nisam strucnjak za jezik ali jesam neko ko zna kakve su manifestacije bile nekada , a kakve danas... Zahvaljujem na organizaciji i smijuriji Sarajevskihj dana poezije!
'da se iz programskih sadržaja brišu učesnici i voditelji koji nisu članovi Društva pisaca BiH (Adisa Bašić, Stevan Tontić, Ahmed Burić i dr.), te da se isključe predviđeni pjesnički susreti posvećeni autorima Feridi Duraković i Ivici Vanji Roriću.' Odlično, što manje udbaša i kvazi-pjesnika poput burića, stojića i tontića, i histeričnih udbašica i daktilografkinja poput feride to bolje.
Otjerajte se.ljaka Amira Brku i moci cete i dalje da organizujete Sarajevske dane poezije kao manifestaciju koja je do sada bila na najvisem nivou u regionu.... A sada je pala K.rcu za usi jer je seljak Brka spustio na taj nivo.... Gosti pjesnici nikad nisu bili gori!
Vidi ti se po gramatici, pravopisu i vokabularu da si vrlo kompetentan da komentarišeš na temu jezika. ;-)